ACTIVITATS

Descobreix el Monestir amb diverses vessants artístiques

DISSABTES DE JULIOL

Dissabtes de juliol.

El monestir benedictí acull una agenda d’actes culturals i lúdics per a diversos públics els dissabtes del mes de juliol. Es tracta de propostes molt diverses que van des de recitals poètics o concerts fins a espectacles per a tots els públics:

  • 29 de juny, a les 17:00 h: Jam Poètica,  els Vespres Malgastats (Gratuït)
  • 6 de juliol, a les 19:30 h: Pep Poblet & Nito Figueras, Cançons dedicades a Elles (entrada anticipada 10 €, 12 € taquilla)
  • 13 de juliol, a les 19:30 h: XXV Encontre Literari ,3 veus 3 estils (Gratuït)
  • 20 de juliol, a les 19:30 h: Duble Buble, Retorn dels Dinosaures (entrada anticipada 10 €, 12 € taquilla)
  • 27 de juliol, a les 19:30 h: Gerard Quintana, Intocables Duet (entrada anticipada 10 €, 12 € taquilla)

Les entrades anticipades es poden comprar a codetickets.cat

Amb la col·laboració de l’ajuntament de Les Masies de Roda

Amb la col·laboració històrica de Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA i CX.

FESTIVITAT DE SANT PERE DE CASSERRES

29 de juny. Coincidint amb la festivitat de Sant Pere, a qui està dedicat el monestir, cada 29 de juny s’organitza una jornada de portes obertes, amb entrada lliure i gratuïta per a tots els visitants.

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI

12, 13 i 14 d’octubre DE 2018. Coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) l’entrada a Sant Pere de Casserres és lliure i gratuïta per a tots els visitants. Les JEP són la festa del patrimoni en què els diferents municipis i entitats organitzen un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, portes obertes, concursos fotogràfics, representacions teatrals, concerts…

Portes obertes: 12, 13 i 14 d’octubre de 10.00h a 17.30h

Visita guiada gratuïta: 14 d’octubre a les 12.00h

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

18 de maig de 2019. Aquest any per commemorar el Dia Internacional dels Museus Sant Pere de Casserres organitza una poética neomedieval, “Fart d’enuig e tristor” , al claustre del monestir amb la Raquel Santanera i Xevi Pujol com a poetes convidats, Adrià Ballús a la guitarra acústica i Arnau Musach a projeccions . A més, d’acord amb la resta de museus i monuments de Catalunya que participen a aquesta activitat, selecciona un objecte patrimonial per donar-li un valor especial, convenint-lo durant uns dies en la “Joia del museu”., aquest any és El Claustre. És l’element central de l’organització arquitectònica del monestir. Fou construït a la fi del segle XI. És el claustre amb porxos de columnes més antic que es conserva a Catalunya i l’únic que es coneix amb columnes exemptes en tres de les cantonades.

Programa: DIM Osona 2019

AMB LA COL·LABORACIÓ HISTÒRICA DE