ACTIVITATS

Descobreix el Monestir amb diverses vessants artístiques

FESTIVAL D’ESTIU

DE SANT PERE DE CASSERRES A LES MASIES DE RODA

La cultura amb accent femení és l’aposta d’aquesta edició, el monestir benedictí es converteix en un escenari encara més màgic els vespres de juliol. Cada dissabte a les 19.30 h tens una oportunitat única.

  • 4 de juliol – ELS VESPRES MALGASTATS – SARAU MALGASTAT
  • 11 de juliol – PAULA VALLS – I am
  • 18 de juliol – COR NEBBIA – Insensibilitzades
  • 25 de juliol – CLARA PEYA – Estómac – SOLD OUT!

Les entrades anticipades es poden comprar a AQUÍ

L’aforament de tots els actes és limitat, a causa de l’excepcionalitat d’aquesta edició es recomana la compra anticipada.

El restaurant del Monestir de Sant Pere de Casserres estarà obert tots els dissabtes al vespre i oferirà un menú especial per les activitats, es recomana la reserva prèvia.

Amb la col·laboració històrica de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, el BBVA i CX i de l’ajuntament de les Masies de Roda.

FESTIVITAT DE SANT PERE DE CASSERRES

29 de juny. Coincidint amb la festivitat de Sant Pere, a qui està dedicat el monestir, cada 29 de juny s’organitza una jornada de portes obertes, amb entrada lliure i gratuïta per a tots els visitants.

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI

12, 13 i 14 d’octubre DE 2018. Coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) l’entrada a Sant Pere de Casserres és lliure i gratuïta per a tots els visitants. Les JEP són la festa del patrimoni en què els diferents municipis i entitats organitzen un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, portes obertes, concursos fotogràfics, representacions teatrals, concerts…

Portes obertes: 12, 13 i 14 d’octubre de 10.00h a 17.30h

Visita guiada gratuïta: 14 d’octubre a les 12.00h

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

18 de maig de 2019. Aquest any per commemorar el Dia Internacional dels Museus Sant Pere de Casserres organitza una poética neomedieval, “Fart d’enuig e tristor” , al claustre del monestir amb la Raquel Santanera i Xevi Pujol com a poetes convidats, Adrià Ballús a la guitarra acústica i Arnau Musach a projeccions . A més, d’acord amb la resta de museus i monuments de Catalunya que participen a aquesta activitat, selecciona un objecte patrimonial per donar-li un valor especial, convenint-lo durant uns dies en la “Joia del museu”., aquest any és El Claustre. És l’element central de l’organització arquitectònica del monestir. Fou construït a la fi del segle XI. És el claustre amb porxos de columnes més antic que es conserva a Catalunya i l’únic que es coneix amb columnes exemptes en tres de les cantonades.

Programa: DIM Osona 2019

AMB LA COL·LABORACIÓ HISTÒRICA DE