COM ARRIBAR-HI

Tots els camins porten a Sant Pere de Casserres

ARRIBADA AMB COTXE

Des de l’Eix Transversal (C-25 Girona-Lleida) heu d’agafar la sortida 183 a Roda de Ter. Un cop a la carretera C-153 i abans d’arribar a aquesta població trobareu a la vostra dreta la carretera BV-5213 direcció Tavèrnoles i Parador de Turisme Vic-Sau. Passareu la població i pocs metres abans d’arribar al parador hi ha una pista asfaltada que porta al monestir de Sant Pere de Casserres. Es pot arribar fins al centre d’acollida amb autobús de qualsevol tipus.

Coordenades

Latitud Longitud
N 41º59’46.30” E 2º 20’ 30.00”

ARRIBADA A PEU

S’hi pot arribar mitjançant el sender de petit recorregut PR-C 40 (Vic-Sant Pere de Casserres), que surt de la Catedral de Vic, amb un trajecte de 18,35 quilòmetres i 4 hores i 32 minuts de caminada senyalitzat amb franges de color groc i blanc.

També s’hi pot arribar des del camí que surt del Parador de Turisme, amb 3,50 quilòmetres de recorregut dins el bosc, amb boniques vistes panoràmiques del pantà de Sau.

Més de mil anys després, damunt d’una cinglera i envoltat de les aigües del pantà de Sau, trobem el monestir de Sant Pere de Casserres, un dels conjunts monumentals més importants de l’arquitectura romànica catalana

AMB LA COL·LABORACIÓ HISTÒRICA DE