ESDEVENIMENTS

Activitats per a tots els gustos

HISTÒRIA, ARQUITECTURA I ENTORN

La història, l’arquitectura i l’entorn del monestir de Sant Pere de Casserres el fan l’espai idoni per a passar un dia en família o en grup, però també per a la celebració de tot tipus d’activitats d’empresa o particulars i per a visites escolars en totes les franges d’edat.

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS
DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS
13 i 18 de maig
ACTIVITATS I PORTES OBERTES
EL 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus. Per tal de commemorar la diada, els museus amics dels museus d’Osona preparen diferents dinàmiques culturals tematitzades, oferint un gran ventall de possibilitats, posat alhora en valor la cultura i el patrimoni cultural.
DIADA DE SANT PERE
DIADA DE SANT PERE
29 de juny
JORNADA DE PORTES OBERTES
Visita lliure al monestir en motiu de Sant Pere.
FESTIVAL D'ESTIU
FESTIVAL D'ESTIU
1, 8, 15, 22 i 29 de juliol
FESTIVAL D'ESTIU DE SANT PERE DE CASSERRES 2023
La música i les veus femenines omplen de màgia el Monestir, una combinació que no deixa a ningú indiferent.
ÒPERA ALS PARCS
ÒPERA ALS PARCS
17 de setembre
ÒPERA ALS PARCS - LA MORT ÉS VIDA
Cançons d’autors i autores catalanes que han deixat palesa la seva empremta sobre aquesta temàtica universal. Soprano: Mireia Dolç. Tenor: Nacho Guzmán. Pianista: Xavier Dolç
 JORNADES EUROPEAS DEL PATRIMONI
JORNADES EUROPEAS DEL PATRIMONI
17 de setembre
JORNADA DE PORTES OBERTES
Visita lliure al monestir en motiu de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

TERRITORI OLIBA
TERRITORI OLIBA
5 de novembre
ORA ENSEMBLE - THE REST SILENCE
Música, text, llum i moviment per una reflexió en un món sorollós. Un univers imaginat, creat i produït per Daniel Claret i Joan Ballesteros. Ora Ensemble presenta la seva primera producció amb una idea original de Daniel Claret per posar en valor un estat inherent a la condició humana: la solitud. Un viatge iniciàtic que a través de la fragilitat i l’espiritualitat connecta la música del passat i del present.