FESTIVAL D'ESTIU 2023

1, 8, 15, 22 i 29 de juliol
MAR PUJOL
MAR PUJOL
TREPA
1 de juliol del 2023 a les 19:30h

.

MAR PUJOL. TREPA
Cantautora del Lluçanès. Desfà la veu i la guitarra en una proposta terrenal i etèria a la vegada, que parla tant de quotidianitats com de fets més transcendentals, sovint des de la metàfora. Durant els darrers anys ha compost cançons que prenen com a referents projectes tan propers com Faneka, Marala o les mateixes Maria Arnal o Sílvia Pérez Cruz, una part de les quals ha publicat en el seu primer EP “Trepa” (autoeditat, 2022). És una artista versàtil i convincent, experta en punyir l’ànima d’aquella qui l’escolta.
AL·LERGIQUES AL POL·LEN
AL·LERGIQUES AL POL·LEN
CANTS, CRITS I BARALLES
8 de juliol del 2023 a les 19:30h

.

AL·LERGIQUES AL POL·LEN. CANTS, CRITS I BARALLES
Alérgicas al Polen entenen la música com un mètode per a expressar-se, de comunicar-se amb el món, de transmetre i explicar històries a qui vulgui escoltar-les. Un petit refugi on empoderar-se i conèixer-se cada dia més a elles mateixes. Des del Barri de Gràcia, Alérgicas al Polen fan les seves pròpies cançons, en una fusió de pop, rumba, folk i altres estils. Les seves cançons parlen de la vida al barri, de feminismes, de costumismes i de molts altres temes amb els que és impossible no connectar. La Marina Rico (veu), la Joana Subirats (guitarra espanyola i veus), la Maria Riba (teclats), la Berta Batiste (bateria), l’Emma Dotres (guitarra elèctrica) i l’Ona Salabert (baix) us conviden a acompanyar-les en aquesta aventura musical.
ELENA GADEL
ELENA GADEL
LA DONA QUE EM VESTEIX
15 de juliol del 2023 a les 19:30h

.

ELENA GADEL. LA DONA QUE EM VESTEIX
"Un espectacle ple de força, sensibilitat i poesia"
L’artista catalana irromp de nou en el panorama musical presentant els seus nous temes plens de força, elegància i delicadesa. Cançons com “Et confesso”, “Lobo”, “Ganas locas de vivir”, “Niña eterna” o la mateixa “La dona que em vesteix” son les protagonistes d’una nova producció que inclou una acurada escenografia.
Elena Gadel ens submergeix en un viatge musical que no deixarà ningú indiferent per una passió i una màgia que t’absorveixen des de la primera cançó esquinçant totes les vestidures. A més de presentar els nous temes, Gadel també fa un repàs actualitzant
amb una nova producció les seves cançons més conegudes i celebrades. Per aquest nou i cuidat espectacle, l’artista s’acompanya de dos grans músics com son Toni Pagès i Marc López, així com d’un espectacular equip tècnic.
CARLA COLLADO
CARLA COLLADO

22 de juliol del 2023 a les 19:30h

.

CARLA COLLADO
Carla Collado és una artista de 23 anys, amb arrels catalanes i imbricada als carrers del Baix Llobregat, on resideix i participa en diferents projectes musicals, artístics i socials. El seu interès per la música sorgeix des de ben petita, amb la guitarra del seu avi i la veu del pare. Avui dia, continua consolidant aquest vincle amb la música, envoltant-se de persones que la senten i estimen com ella. És des d'aquí com Carla comença a entendre les arts sonores com un canal potent de comunicació i una eina per qüestionar els fonaments de la societat capitalista en què vivim. És des d'allà on comença a escoltar allò que hi ha dins i on signa la pau amb ella mateixa i es permet ser.
THE FELIUETTES
THE FELIUETTES
UN TRIBUT A NÚRIA FELIU
29 de juliol del 2023 a les 19:30h

.

THE FELIUETTES. JA US HE RECONEGUT
Un divertit espectacle / concert sobre l’univers de la Núria Feliu. De jove promesa del teatre català a cantactriu consagrada, la Núria Feliu va ser un referent a molts nivells… Però què en sabem realment d’ella i de la seva vida? Us convidem a descobrir l'”univers Feliu” en aquest espectacle ple de música, humor, gags, emoció, personatges curiosos i sobretot, molt d’amor! Dramatúrgia: The Feliuettes. Intèrprets: Maria Cirici, Laia Alsina i Riera, Laura Pau/Cinta Moreno* i Gerard Sesé. Arranjaments musicals: Gerard Sesé. Amb textos de The Feliuettes, i Xavi Morató, i amb la col·laboració de Martí Torras Mayneris
MENÚ VESPRES DE JULIOL
RESERVA LA TEVA TAULA - 608 89 22 00