VISITES GUIADES

Coneix la història que amaguen les parets del Monestir de Sant Pere de Casserres, sospès dalt del cim del meandre.

Envoltat d’un paisatge espectacular és molt probablement el més genuí de Catalunya i l’únic d’ordre benedictina de la zona. La promotora del Monestir fora una dona, la vescomtessa Ermetruit  qui va rebre el domini alodial de la mà del Comte Ramon Borrell de Barcelona i n’inicià la construcció al 1006 i més tard sota Engúncia i el seu fill Bermon I s’hi aplegà una comunitat de frares el 1012 amb l’Abat Acfred.

Envoltat de misteri i grandesa, el monestir mereix ser visitat, tant pels amants de la natura, com pels que estimen la història i les llegendes.

Les visites guiades que fa l’Associació Vic Informadors, guies de la comarca d’Osona des de fa més de 30 anys, fa que el descobriment d’aquest Monestir ens transporti a una altra època i a una coneixença més acurada de la vida del Cenobi i del lloc. Els guies ens permeten conèixer la vida quotidiana dels monjos, la seva Regla Benedictina, les oracions, el toc missatger de les campanes, i el descobriment de cada estança.

  • Les visites tenen una durada d’una hora i poden ser en català, castellà, francès, italià o anglès.

Es poden concretar visites guiades  en català, castellà, francès, anglès, alemany i italià. Cal fer reserva prèvia per telèfon al 937 447 118 o bé per correu electrònic a monestirdecasserres@ccosona.cat . Cal reservar amb un mínim de 2 dies d’antelació.

EL 1R DIUMENGE 
12:00h.
 3,5€
(+ el preu de l’entrada)
Excepte juliol i agost.
COMPRA LES TEVES ENTRADES:

Indispensable reserva prèvia.