VISITES GUIADES

Coneix l’història que amaguen les parets del Monestir de Sant Pere de Casserres, sospès dalt del cim del meandre.

Envoltat d’un paisatge espectacular és molt probablement el més genuí de Catalunya i l’únic d’ordre benedictina de la zona. La promotora del Monestir fora una dona, la vescomtessa Ermetruit  qui va rebre el domini alodial de la mà del Comte Ramon Borrell de Barcelona i n’ iniciar la construcció al 1006 i més tard sota Engouncia i el seu fill Bermon I s’hi aplegà una comunitat de frares el 1012 amb l’Abad Acfred.

Envoltat de misteri i grandesa, el monestir mereix ser visitat, tant per els amants de la natura, com per els que estimen la historia i les llegendes.

Les visites guiades que fa l’Associació Vic Informadors, guies de la comarca d’Osona des de fa més de 30 anys, amb una durada de 1 hora, fa que el descobriment d’aquest Monestir ens transporti a una altre època i a una coneixença més acurada de la vida del Cenobi i del lloc. Els guies ens fan conèixer la vida quotidiana dels monjos, la seva Regla Benedictina, les oracions, el toc missatger de les campanes, i el descobriment de cada estança.

  • Per contractar visites a la carta o de menys de 10 persones consulteu preu i condicions a: infoguiesvic@gmail.com

Les visites poden ser en català, castellà, francès, italià i anglès.

EL 1R DIUMENGE DE CADA MÉS 
12:00h.
3,5€
(+ el preu de l’entrada)
COMPRA LES TEVES ENTRADES:

Indispensable reserva prèvia.