DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 2024

5 i 18 de maig
VISITA GUIADA
VISITA GUIADA
5 de maig del 2024 a les 12h

PREU: 3,5€ + l'entrada al monestir

VISITA GUIADA
Envoltat d’un paisatge espectacular és molt probablement el més genuí de Catalunya i l’únic d’ordre benedictina de la zona. La promotora del Monestir fora una dona, la vescomtessa Ermetruit qui va rebre el domini alodial de la mà del Comte Ramon Borrell de Barcelona i n’ iniciar la construcció al 1006 i més tard sota Engouncia i el seu fill Bermon I s’hi aplegà una comunitat de frares el 1012 amb l’Abad Acfred.
Envoltat de misteri i grandesa, el monestir mereix ser visitat, tant per els amants de la natura, com per els que estimen la historia i les llegendes.
CONCERT DE VIOLONCELS
CONCERT DE VIOLONCELS
5 de maig del 2024

GRATUÏTA

CONCERT DE VIOLONCELS GRUPCELLO.CAT
Una oportunitat única per gaudir de música en un entorn històric incomparable. De la mà del grup de violoncels GRUPCELLO.CAT, dirigit per Anna Mora, format per joves violoncel·listes entre 14 i 19 anys provinents de diferents punts de Catalunya, destaca per la seva passió per compartir la bellesa de la música amb el públic a través de concerts en diversos escenaris, amb un repertori variat i emocionant. Deixeu-vos captivar per la bellesa del so dels violoncels amb un repertori de J.S Bach, W.A. Mozart, Georg Goltermann, Astor Piazzolla, Jordi Cervelló, Juli Sandaran i Pau Casals en aquesta ubicació excepcional.
BÈSTIES, BESTIOLES I FLORS
BÈSTIES, BESTIOLES I FLORS
18 de maig del 2024 a les 16h

GRATUÏTA AMB RESERVA PRÈVIA

VISITA GIUADA EDUCATIVA
Aquesta proposta ofereix una experiència interactiva per explorar la història i l'entorn natural de l’espai. Mitjançant llegendes, enigmes i jocs, descobrirem l’historia però també la flora, la fauna i altres aspectes de l’espectacular paisatge. L'itinerari inclou parades per observar i descobrir curiositats a través del joc sobre l'aigua, la vegetació, la fauna local. Una manera divertida d'aprendre sobre el medi ambient.
JORNADA DE PORTES OBERTES
JORNADA DE PORTES OBERTES
18 de maig del 2024

GRATUÏTA

JORNADA DE PORTES OBERTES
Visita lliure al monestir.

RESERVA DINAR AL RESTAURANT - 93 744 71 18